Ring til Ludus!

 

Velkommen til Ludus legeredskaber

Alle legepladser med faldhøjder på over 60 cm. har certifikat på at de overholder DS/EN 1176. Certifikaterne er vedlagt produktarkene, og følger altid med i tilbudet, og den gratis logbog du får, når du har handlet ved Ludus.

Ludus anvender materialer som ingen andre, vores stolper er lavet i 100 % genbrugsplast uden pvc, de rådner aldrig og skal ikke males.
Med andre ord så skal du kun købe dem en gang. Pladerne er compact laminat plader som aldrig rådner, uanset hvor mange ridser og skrammer de får.

På steder hvor der er stort slid f.eks. trapper, gulve og opgange bruger vi hårdttræ.

Den anden træsort vi bruger er sibirisk lærketræ. Begge træsorter har et stort naturligt indhold af olie, så ingen imprægnering er nødvendigt. Alle vores glidebaner leveres i El-poleret rustfrit stål.

Se præsentation af Fantasiland junior

Se præsentation af Eventyrland-grøn

Se præsentation af Sørøverland

prisliste2019Download vores prisliste her

Tryk på linket herunder og download vores prisliste som pdf-fil. I prislisten finder du vore varer med varenumre og priser ekskl. Moms.

Læs mere her

Parkudstyr

borde-baenke

Se vores store udvalg af borde- og bænkesæt med og uden ryglæn. Vi har mange forskellige modeller fremstillet i bl.a. lærketræ eller genbrugsplast.

Parkudstyr

Gynger

gyngestativ

Se vores store udvalg af gynger, der bl.a. indeholder Kombi-, T-, Dobbelt- og Babygyngestativ med forskellige tilhørende gynger, eks. fugleredegynge.

Gynger

Ludus.dk bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen og lave besøgsstatistik.

Ved at fortsætte dit besøg på sitet accepterer du dette.

OK!